Єдина Країна! Единая Страна!
закрити

Хто ми є

Пластовий курінь «Чорноморці»
«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
Головною діяльністю «Чорноморців» в Україні є організація і проведення крайових, окружних й станичних таборів, вишколів та акцій. Більшість членів куреня є інструкторами з практичного мореплавства та водного мандрівництва.
Детальніше...
Пластовий курінь «Чорноморські хвилі»
16 Курінь УСП "Чорноморські хвилі".
41-ий курінь УПС "Чорноморські хвилі".
Детальніше...


Про нас

Чорноморці в інтернеті

Офіційна курінна сторінка Чорноморців
Перейти...

Дописи і звіти

Читати дописи і звіти з наших таборів і акцій
Перейти...

Додати новину

Учасники можуть додавати новини на сторінку
Перейти...

Про ПЛАСТ

Дізнатись більше про ПЛАСТ і скаутинг в Україні
Перейти...


Опитник

Оцініть нашу спільну сторінку

Найкраще з того, що було!
Кльово!
Непогано
Шось я ще не привик

Повідомлення

Останні коментарі

Від SMAUH в новині:
95 річниця підняття українського прапора на флоті
Від prosto Ljybcja в новині:
4.8.3. Вишкільний Курс Провідників Морського Пластування (ВКПМП).
Від Jack Sparrow в новині:
Куреню «Чорноморці» вручили морський кортик військово-морських сил ЗС України
Від prosto Ljybcja в новині:
5 березня 1950 р..
Від Emerytura в новині:
Свято Святого Миколая
Від adramelech в новині:
Куреню «Чорноморці» вручили морський кортик військово-морських сил ЗС України
Від SMAUH в новині:
Куреню «Чорноморці» вручили морський кортик військово-морських сил ЗС України
Від compo в новині:
ПРО100ЛІТО 2013: ніщо нам лихо, ні пригоди…
Від compo в новині:
Історія віндсерфінгу від початку - до наших днів
Від SMAUH в новині:
Їх звали Чорні Шлики
Від SMAUH в новині:
СКР-112. Як це було.
Від SMAUH в новині:
Зустріч Чорноморських Хвиль з членкинею куреня з діаспори.

Хто онлайн

Зараз на сторінці:
Користувачів: 0
Відсутні.
Роботів: 1
Yandex
Гостей: 22
Всього: 23

Недавно тут були:
adramelech alekhan
cousin Hubert D3BIHKA
Emerytura Handalf
heilga Jack Sparrow
kosu4ka KriLaN
Lana Wayne Lunatka
molfar os
prosto Ljybcja respect
Russel4 SMAUH
TT Wind


Підводний Човен / Das Boot (1981) DVDRip 

Друк

Підводний Човен / Das Boot (1981) DVDRip

Назва: Підводний Човен
Оригінальна Назва: Das Boot
Рік Випуску: 1981
Жанр: Військовий, Драма
Режисер: Вольфганг Петерсен

Про фільм: Один з кращих і найдостовірніших фільмів про Другу світову війну, який розповідає про бойовий похід німецького підводного човна, що вийшов до Атлантики на перехоплення англійських морських конвоїв, а потім отримаd самогубний наказ прориватися через Гібралтарську протоку в Середземному морі.
Люди, поставлені по волі долі і часу в ситуацію, коли необхідно вбивати, щоб вижити, - ось основна думка цієї драматичної і могутньої картини. Солдати по обидві сторони буквально приречені бути жертвами.
Оригінальна Режисерська Версія!
8.5/10 (58,032 votes) Top 250: #69

Екранізація роману Лотара-Гюнтера Буххайма.
Фільм розповідає про бойовий похід німецького підводного човна.
Люди опинилися в ситуації, коли необхідно вбивати, щоб жити.
На початку 90-х років група «U-96» створила техно-версію музичної теми фільму - «Das Boot», що стала дуже популярною.

У 1980 унаслідок його відмінної режисерської репутації студія «Баварія» (після розбіжностей з різними американськими режисерами) доручає Петерсену орієнтовану на міжнародний ринок великомасштабну постановку фільму «Човен» (Das Boot, 1981) за романом Лотара-Гюнтера Буххайма.
Жорсткий і реалістічий фільм (у кіно- і телеваріантах) викликає дискусію щодо зображення війни підводних човнів, а його успіх у глядача в Західній Німеччині і за кордоном вінчають 6 номінацій на Оскар (режисура, сценарій, камера, монтаж, звук, монтаж звуку).
Номінація на Оскар в 1983 році в категоріях: Кращий режисер - Вольфганг Петерсен, Кращий сценарист - Вольфганг Петерсен, Кращий оператор - Йост Вакано, Кращий звук - Тревор Списів, Кращий монтаж звукових ефектів - Майк Ля Мерів

Режисер: Вольфганг Петерсен
Фільмографія Режисера:
2006-Посейдон / Poseidon
2004-Троя / Troy
2000-Ідеальний Шторм / Perfect Storm
1997-Літак Президента / Air Force One
1995-Епідемія / Outbreak
1993-На Лінії Вогню / In The Line Of Fire
1985-Ворог Мій / Enemy Mine
1984-Нескінченна Історія/unendliche Geschichte / Neverending Story
1981-Човен / Boot

Сценарій: Lothar G. Buchheim, Вольфганг Петерсен, Дін Різнер
Композитор: Клаус Дольдінгер
В Ролях: Юрген Прохнов, Херберт Грюнемейер, Клаус Веннеманн, Хубертус Бенгш, Мартін Земмельрогге, Бернд Таубер, Эрвін Ледер, Мартін Мэй, Хайнц Хеніг

Випущено: Німеччина (ФРН), Bavaria Film
Тривалість: 03:19:40
Переклад: Російський, Професійний (багатоголосий)

Кодек: DivX
Якість: DVDRip
Відео: 872 Kb/s, 608x336, 25.00fps
Звук: Mp3(MPEG Audio Layer 3), 112 Kb/s, 44100hz, Stereo
Розмір: 1378Mb

Попередження:
Всі посилання на файли (книги, музику, відео, фото), розміщені нижче, представлені виключно для ознайомлення і розташовані не на нашому сервері. Всі файли знаходяться на сторонніх серверах, до яких сайт chm.plast.org.ua не має ніякого відношення. Наш сайт є лише місцем, де користувачі викладають посилання на ці файли, які доступні публічно. Після прослуховування чи перегляду Ви зобов'язані видалити скачані файли і придбати легальну копію.

Скачати:
Цей текст прихований для гостей. Для його перегляду потрібно зареєструватися.
  15 квітня 2009,  molfar
 (голосів: 2)
  Переглядів: 2980
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сторінку як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись, чи ввійти на сторінку під своїм ім`ям.

Інформація


"Гості" не можуть коментувати дану новину.

Нові повідомлення на форумі

Останнє повідомлення 14 липня 2014 14:55 adramelech
Останнє повідомлення 14 травня 2014 10:28 Jack Sparrow
Останнє повідомлення 24 березня 2014 14:03 Marichka
Останнє повідомлення 17 лютого 2014 05:54 Lana Wayne
Останнє повідомлення 16 січня 2014 11:23 Lana Wayne
Останнє повідомлення 2 січня 2014 04:21 one gog
Останнє повідомлення 5 листопада 2013 14:22 Jack Sparrow
Останнє повідомлення 17 червня 2013 20:27 Emerytura
Останнє повідомлення 6 червня 2013 04:26 martyshko
Останнє повідомлення 1 червня 2013 11:54 heilga

Хмарка міток

Потрібний для переглядуFlash Player 9 або вище.

Показати всі мітки