Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Оголошення | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а я оце тіки позавчора на 1500грн накупила.... йолки.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Скільки тре скидатися? і чи можна детальніше про ті абонементи7 ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ну то здається тре було раніше скидатись чи як.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Lana Wayne, Що детальніше? Зараз Бук продає акційні абонементи. Вся інфа у них на сторінці. Мій приятель є акредитованим продавцем. Тобто від акційної ціни буде знижка. Гроші треба зібрати до понеділка 12-10-2009. Так що не кажіть що не знали. Я та багато ЧМ користуюємося цією схемою вже кілька років. Чому до всіх не доходить інфа? Видно хтось утаює... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ЧМ, оголошується набір у гурток "упорядники інформатора". хто має бажання приєднатись, давайтесь чути.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Хлопці, якщо хтось має амбіції допомогти перешивати спасіки, то просимо!!! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хочу бути впорядником інформатора ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
що саме ти хочеш робити? є різні можливості. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Агой! Гума починає будівництво нової Чайки будівництво буде проходити в селі Зашкові неподалік від Львова... 21 листопата в тому таки селі буде проходити посвята кіля запрохуються всі бажаючі! |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
В Зашкові. Десь в полудні. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я зголосився у гурток "впорядники інформатора" дайте мені роботу! а стосовно вмілостей - то магу капать а магу і нє капать, в розумінні копати рискалем ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: SMAUH Агой! Гума починає будівництво нової Чайки будівництво буде проходити в селі Зашкові неподалік від Львова... 21 листопата в тому таки селі буде проходити посвята кіля запрохуються всі бажаючі! Посвята перенесена на 13-00 в нд. 22-11-09. ДВ! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
СКОБ Друзі та Подруги Осередкові та інші члени уладів УСП\УПС Пересилаю детальнішу інформацію по акції, що відбудеться в суботу 28 листопада 2009 року. о 8.00 - нас будуть чекати на вул.Братів Тершаковців, 11 (ц. Святої Трійці) Там відбуватиметься розвантаження машин з трунами, де власне і потрібна наша допомога. Однострій необовязковий. Саме розвантаження буде відбуватись до 12.00. після чого ми будемо вільні. о 13.00 відбудеться молобен Після чого естафету перехопить юнацтво, яке супроводжуватиме процесію до перепоховання. Ще раз просимо максимально долучитись, навіть якщо не буде змоги бути присутнім весь час з 8.00 до 12.00 За відповідями на ваші питання звертайтесь до Романа Кучкуди - 0932085617 Сашко Свистун ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.