Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Запитання | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Привіт! я нарешті прорвався до сайту! готую запитання ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
це все звичайно гуд)) але де є, наприклад, "Устрій морсько пластуваня"? і до кого краще звертатись, щоб інформація якнайшвидше була опублікована? на майбутнє... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
до мене можна звертатись ![]() Краще новини чи статті додавати самому, просто при додаванні новини виберіть категорію (розділ в який ви їх додаєте). Після модерації Адміністраторами чи Головним редактором вона буде опублікована. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Перепрошую, а які теми видять всі, а які ні? Додано через 1 година 39 хвилин 24 секунди: щось я не находжу переліку зареєстрованих і їх статистики... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
форум Курінні справи і всі його теми відкриті тільки для зареєстрованих користувачів, все решту можуть переглядати і не зареєстровані. При потребі рівень закритості будем ускладнювати... щось я не находжу переліку зареєстрованих і їх статистики... для користувачів це наразі недоступно |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
форум Курінні справи і всі його теми відкриті тільки для зареєстрованих користувачів тут слід інакше підійти___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Курінні справи, тільки для Хвиль і Морців. От такий підхід влаштує? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
З доступом до конфіденційної морської інфи питання вирішено. Якось про це напишу, щоб всі орієнтувалися... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а шо тре зробити жеби перемігрувати з групи "користувачі" в групу "ЧХ" ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: iwka а шо тре зробити жеби перемігрувати з групи "користувачі" в групу "ЧХ" ??? нічого, за це відповідають адміністратори. Тепер ти в групі ЧХ ![]() п.с. тре буде придумати сістєму за якою ми будем переносити в групи ЧМ, ЧХ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а я ото хтіла додати до новини файлик із зголошенням - і не знайшла де тото робиться... а просвітіть мене, непутящу ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
кнопка з зображенням жовтої папки відповідає за додавання зображень і файлів. Цитата: iwka а я ото хтіла додати до новини файлик із зголошенням відредагувати новину тобі невдасться, тому надішли мені Зголошення на мило. Причіпим ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А шо "справи формальні" ми так ше не запровадили? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Emerytura А шо "справи формальні" ми так ше не запровадили? Якщо ти про тему на форумі то шукай в Курінних спарвах ![]() Справи формальні |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
molfar, Дякую! Затупив! Знав, що має бути, але бачив тільки врхній розіл! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.