Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Підготовка до сплавів | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Я троха не про Львів ![]() Думаю взнати такий план семінарів можна в Федирації Спорту, та й вивісити його на нашому сайті не завадить... ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А то кожен може на той семінар поїхати, чи потрібні якісь превілегії?? Пе.се. про воду триндіти можна вічно. а от..на практиці...менше слів)) ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Yavir Чи був, і чи буде семінар для суддів з ТВТ? Цитата: Lana Wayne А то кожен може на той семінар поїхати, чи потрібні якісь превілегії?? 1. Суддівський семінар (на кілька годин) завжди відбувається в рамках чемпіонату України з ТВТ на Черемоші/Пруті. Там же ж працюється суддею на воротах і можна навіть отримати про це посвідку. Посвідки будуть дуже потрібні потім при отриманні суддівської кваліфікації. Посвідок про суддівство тра назбирати багато і зі змагань різної категорії. 2. По мірі потреби відбуваються семінари підготовки суддів при ФСТ. Кількість годин вже доросла. Потім іспити. І при наявності достатнього досвіду, підкріпленого відповідними посвідками, отримуєте чергове суддівське звання. Ступенів багато: від юного судді до судді міжнародного класу. 3. Питання? Додано через 5 хвилин 33 секунди: Тепер, властиво, по темі. Ми мали перший в сезоні виїзд на воду. Пропоную підбити підсумки, поділитися вражіннями і зробити висновки. З чого починаємо? повідомлення відредаговано 6 квітня 2009 21:24. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
починаємо мабуть з того шо створюємо нову тему в якомусь закритому форумі ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Без сенсу. Головні герої на сайті не тусуються. Підсумки. Та шо. Було троха води. За остатні 4-5 літ не пам'ятаю такої. Мізунка - чіча. Цікава, однако. Всі молодці. Всім дякую. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Івась а хто головні герої?)))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: cousin Hubert починаємо мабуть з того шо створюємо нову тему в якомусь закритому форумі Створив таку тему тут. Цитата: Ivan_S Без сенсу. Головні герої на сайті не тусуються. Хочу почути твою відверту думку і зауваження (якщо такі є) стосовно змагань, ну і всіх старших з досвідом, так би мовити... Висловлюйтесь тут. Ну і по темі: Менше ніж через тиждень, наскільки я дізнавсься, змагання на р.Опір. Треба виставляти команди. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
нарід, хто на Опір???? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
![]() ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хм...з радістю...але блін, як сказав Іван_С - Нєпалучаєцца ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
І шо, на Провідну неділю ми весла макати не будемо? А як же малі ріки Карпат? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
На Провідну неділю всі воїни Чінгісхана складають велику каменів за адресою вул. Вахнянина 29, кімната 19 шоб добре подивитися кого і що вони забули. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
То шо там з тою Мигією на 5.06.09? Я собі так думаю, шо я би сі рипнув. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
це той Кубок Всеукраїнські змагання „Срібна регата Побужжя” що мав відбуватися 10-14.04 чи це інше? я маю бажаня пограбати |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
На найближчй вихідні - День Туризму. КРС організовує дитячі туристичні змагання. Буде водна ділянка. На наступні вихідні (3-4 жовтня) чисто водні змагання на озері по вул.Володимира Великого (коло кінотеатру "Сокіл"). Організовує Саша Горлов. Поссудою організатори забезпечують! Так-що беріть юнацтво і від слів до діла! Деталі у Горлова: 8067-790-36-80 ДВ! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.