Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
The Tall Ships Races 2013 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Може кому знадобиться на літні плани... Як хто надумає туди їхати, давайте знати. TTSR 2013 ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Хочу їхати! воно 3-6 серпня, я правильно зрозуміла? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Так, але народ почне ще 2 серпня збиратись. Дивився на можливості доїхати, то найвигідніше потягом з Перемишля через Варшаву: 100 злотих в одну сторону, біля 15 годин їзди. Проживати можна в навколишніх кемпінгах, або за кілька км над морем, до міста звідти близько. Якщо буде більша кількість охочих їхати, може то все організовано зробити. :) Таку кількість вітрильників рідко коли можна побачити одночасно... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
цікаво, може би і я поїхав, як зроблю собі візу до того часу) ше з юнацьких поїздок памятаю шо якщо брати груповий квиток то виходить дешевше ніж окремий... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Щодо віз, якщо маєте походження з Лемківщини та Надсяння, то є можливість через відповідні товариства у Львові отримати багаторазові візи... ![]() Пишіть в особисте, або контактуйте через мій FB ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
може й я би поїхав, якраз віза ще буде в той час |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
З візою проблемка.. Стосовно доїзду, то через Polskibus можна зекономити, або ше ліпше (перевірено на Мазурах) поїхати машиною. В два рази дешевше ніж поїзди/автобуси. До коли потрібно зорганізовутися в товариство, яке точно їде? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Думаю що до червня треба остаточно визначитись з намірами їхати та організуватись, щоб виробити візи тим у кого вони відсутні, два місяці мусить вистачити. Нехай нарід ще поміркує і зголоситься на цій сторінці, а далі буде... :) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Привіт! Ну то як, ще має хто охоту їхати до Щеціна? :) Якщо будуть бажаючи зорганізуватись, то пропоную зголошуватись мені на скриньку [email protected]. Від побажань учасників розробимо програму, вирішимо візові питання та транспорт. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.