Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Підготовка до сплавів | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Cheska водія може Робіка попросити, або Кибу.. а вони на воду думаєш не захочуть??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ну то тоді треба драйвера на їх буси)) може так вийде) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Приєднуюсь до вас... да з драйверами проблема... або може два драйвера, які по середині дороги поміняються місцями... тобто проведуть ротацію так би мовити? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
пропоную планувати виїзд на р.Молоду на 24-25.03.2012 поїздка скоріше одноденна! хоча залежить від бажань... зголошуємось тут екіпажами і пропонуємо варіанти транспортного забезпечення. орієнтовний пробіг транспорту 500км. зі Львова до місця старту 4-5 годин їзди! тому виїзд тре буде починати за день до того як, і виїздити о 6-й ранку якщо їдемо на один день. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Шановне товариство, а давайте ка поїдемо тренуватися нва рєчку найближчих вихідних. Смію нагадатися. хто не чув, то 30 березня-1 квітня буде відбуватися Карпатське Раллі на Свічі. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
дуже хочу кудись поїхати, краще на Молоду, там мало б бути цікавіше (бо я там ще не була). На жаль, з транспортом нічого не можу вирішити...максимум тата свого на легковій машині:) і то не думаю, що він захоче.. На скільки Любчик мені казав, що на змагання КУ вони не їдуть, бо там виходить напряг із Черемошем... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
також підписуюся на воду! з транспортом нажаль нічим не можу підказати (маю лишень знайомих з іграшковими машинками ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Агой товариство! Хто не знає нагадую, що я відповідальний за комерційні сплави цього року, тому прошу усім хто має людей які бажають сплавів ,зголошувати мені! Самі комерційні сплави якщо усе вийде плануються на травневі свята на р.Черемош. Якщо виникають якісь питання прошу звертатися, не боятися))))) ДВ! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Russel4 відповідальний за комерційні сплави цього року реклама від конкурентів http://www.superdeal.com.ua/lvov/alldeals/odnodnevnyj-rafting-tur-v-karpaty-na-r eku-chernyj-cheremosh-za-225-grn-vmesto-450-grn-splav-po-jekstremal-nomu-uchastk u-s-porogami-pod-em-na-vershinu-gory-kostrich-gid-instruktor-strahovka-i-ne-tol- ko.html повідомлення відредаговано 27 березня 2012 22:09. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Russel4, давай якусь конкретнішу інфу.. особливо про вартість і шо в неї входить? може маєш кілька пакетів пропозицій. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Появилися вільні вихідні! Всі на Прут! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я з Вами на Прут, Emerytura, ти їдеш? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Шо, над Кривулею кладку кинули? http://vimeo.com/39681025 ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Молода/Прут на ці вихідні їдуть: Гога Чук Поль Лю Все? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Їде ще Маріко, Ромко Балук, під питанням Славко Кулак і Аня Олексин ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.