Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Підготовка до сплавів | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
пропоную відкрити нову тему, у якій би обговорювались наші цьогорічні виїзди на воду і т.д. Додано через 2 хвилини 4 секунди: і почну з того, що Чемпіонат Львівської області на носі...( 27.03) от. гарно би було, якби принаймі зголошенні спартсмєни перед тим нагадали собі, що таке річка і весло)) а часу обмаль- тільки наступні вихідні- пропоную на воду!!! Додано через 4 хвилини 54 секунди: можна звичайно примазатись:) до Манівців, але то не личить куреню, в якого такий великий людський потенціал ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Я категорично проти! Само-собою я за виїзд! Я проти нової теми! Прошу негайно перенестися в тему"РІЧКА"! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Насправді сумніву вже немає. Товариш Мольфарський був на схадняку в міській раді і передав звідти вісточку про те, що Свіча 2009 переноситься. Горобцівські тренування тиж ся переносят. Але робочі сходини по підготовці майні нич ся не переносят. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
![]() П.С. Цитата: Emerytura Само-собою я за виїзд! Я проти нової теми! Прошу негайно перенестися в тему"РІЧКА"! Перенесено. Намагатимемося тримати порядок на форумі... і ще: намагайтеся створювати теми у відповідних форумах, щоб їх потім можна було легше найти. Іменуйте свої теми не дуже загальними назвами (напр."Річка", "Вода"), їх до кінця життя неможливо буде закрити :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Гррррррррррр! В тому і весь прикол. В нас на тамтому форумі була резинова тема "Річка" про білу воду і сплави. І вона фунциклювала шось два сезони. Не знаю, я так привик. То прикольно коли інтернет обговорення виїздів і всьо шо з тим пов'язано в одній темі. Крім того якась традиція вже була... А на речку таки зазимно! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я звичайно дико прошу вибачення, що створила такі для вас незручності, але думала, що це суто наші курінні справи, саме тому створила тему у закритому форумі.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Да лан. А може хтось молодий і незаміжній захоче з нами поїхати, ну наприклад Садовод. ЛЮДИСЬКА ЗГОЛОШУЙТЕСЯ! ЗАВЖДИ РАДІ КОМПАНІЇ! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Я вже багажник на Газєльку приладнав... Додано через 2 хвилини 3 секунди: хоча пропоную на лижки... До закриття сезону ще два місяці, але таий сніг пропускати гріх! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я буду на буковелі на вихідних, можливо навіть десь і перестрінемось)) а халявних цін вже ніде немає.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
наступні повідомлення не по темі буду сприйматися як флуд і будуть видалятися |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
наступні повідомлення не по темі буду сприйматися як флуд і будуть видалятися То які наприклад? Сніг в горах - то початок річки. Перевірено! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Де б не починалась річка, про сніг і про Підготовку до сплавів (2009р.) можна поговорити в різних темах! |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
В нас тут не було ;)) Гарантую. Але є різні курси для стернових і дайверів. Ше шукаю шось про білі води але хз... Думали, ми тут будем тіко лосів лякати ;) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Jack Sparrow, минулого року був в Україні, навіть у Львові семінар - на якому Ти був, правда? А тепер, щось подібне тут буде, чи вже було... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.