Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Поточне про вітер і вітрила | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Туйка ше їден арґумент за 11-19 вересня: http://targi.mazury.info.pl/ А взагалі попросив би орґанізаторів рейсу попросити адміністратора сторінки перенести повідомлення про Мазури в окрему тему. Вдасться? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а в мене може бути вапрос чи поїду??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
І мене запишіт! Не забудьте! І в запрошення на отримання віи запишіт, най буде! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Ми з Вітою вже давно хочемо поїхати!!! тож ми теж до бажаючих дописуємося!!! а шо там з візами? бо я зелене.. закордоном не була ніразу.. ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
юй)) я теж темі) хотів би спробувати) ось)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Просимо аби капітан акції мазури 2010 виклав би тут офіційну інформацію і стан речей на сьогодні і список учасників! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
увага, увага тим хто хоче їхати на МАЗУРИ!!! у звязку їз тим, що у багатьох людей немає віз, або виходить її термін. Ми будемо робити групове запрошеня від української громади у Польщі. ТОМУ нам потрібна наступна ваша інформація з закордонного паспорта Прізвище та імя латинкою!!!! дата народження номер паспорта та ким він був виданий!!! Дану інформацію насилайте мені: [email protected] або смскою 0934625146 до неділі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пояснюю, запрошення робиться досить довго, чим довше ми тягнем, тим менші шанси поїхати саме у ті дні, що ви запланували попередньо: а саме з 10.09 до 18.09 наразі я бачила чи чула:) що зголосились наступні особи: Іван Сороківський з Олею сімя Бєляєвих Марко і Оля Маріко Лю і Віта Дух Бадиль з жінкою якщо ми не назбираємо до неділі людей хоча б на 1 яхту, то надійшла пропозиція змінити формат на мандрівку на Чайці. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
вкладка складатиметься з таких витрат: віза(35є)+доїзд+ оренда яхти(прибл. 90є здається)+харчування +особисті витрати і то всьо виходить десь 200є ну +- 50є, але детальніше до Марка. візу можна робити пакетом, або самостійно, але принаймні треба попередньо знати хто точно їде.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
наразі отримала інфу від Духа, Іллі і сімї Бадилів (3 ос.) Додано через 4 хвилини 54 секунди: і ше Пух та друзі ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ідея ьпро Чайку особисто мені більше підходить підтримую |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а може з непластунів хтось хоче зайнятися якимось розділом по підготовці виїзду???? Га... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Cheska вкладка складатиметься з таких витрат: віза(35є)+доїзд+ оренда яхти(прибл. 90є здається)+харчування +особисті витрати і то всьо виходить десь 200є ну +- 50є, але детальніше до Марка. 1. Віза йде по розділу "Культурка" - безкоштовно (хіба пару коп ходоку) 2. Посуду дивився сьогодні: Tango 780 є від 50Є, Antila 24 від 60Є. А за 90Є то вже можна підібрати комфортний Trim, Tes чи навіть старшого Dreamera. Ціни в розрахунку на особу на тиждень. 3. Дорогу громадським транспортом прошу прорахувати самостійно. Машиною то десь 25Є. 4. Ціни на продукти на рівні Кримських. Тому я думаю, що поїздка має вкластися до 150Є зі всім. Звісно в залежності від апетиту і смаку. повідомлення відредаговано 26 липня 2010 13:13. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Ех.Ми б теж хтіли поїхати з вами. Десь є детільніша інформація саме по датах(виїзд-приїзд)? Подальше обговорення Мазур 2010 переноситься в відповідну тему. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.