Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Правила побудови маломірних суден | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
http://samostroy-ua.flybb.ru/viewtopic.php?p=180#180 а-ну зайшли всі і підписалися! Ви шо, листів не дістаєте? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
"Снять с регистрации подписантов не возможно из-за не поддержания ресурсом форума. Прошу прощения за небольшие неудобства, связанные с регистрацией." дуже правильне місце придумали для збору підписів! ))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Вибачте за незручності. Переймаюсь більше переробкою Правил. Хоча хай реєстрація буде маленькою перешкодою від випадкових людей. Якщо бажаєте залишайте підписи тут. Я їх врахую. Гадаю тут випадкових немає. Вражений шанувальниками вітрил у Львові. Не очікував. З повагою, Михайло Ніколаєв. P.S. Справжні пластуни, як у війску. ![]() повідомлення відредаговано 11 грудня 2010 19:32. Редагувалось 1 раз(ів) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
AMGG, радо вітаєм на нашій сторінці! Впевнений, тут ще не один підпишеться під вашою ініціативою, при потребі і усно, і письмово. Спрощення бюрократії це дуже добре! Будемо раді отримати від Вас інформацію про зміни в Правилах. Цитата: AMGG P.S. Справжні пластуни, як у війску. wink Військо це трохи не то ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а-ну зайшли всі і підписалися! Мав це на увазі. Насмішило. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
AMGG, привіт! ти напевне маєш якісь коріння в Галичині??? Я підписався! У нас є ще яхт-клуб у Львові, думаю що не знайшлося б противників спрощення процедури. але як усіх підписати швидко і просто ???? Додано через 32 хвилини 17 секунд: Emerytura, ти про які листи пишеш тут??? Ви шо, листів не дістаєте? повідомлення відредаговано 13 грудня 2010 11:01. Редагувалось 2 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Підписів вистачає. Тут не кількість підписів важлива, а важливо переконати Регістра в тому, що він без втрат для себе отримає збільшення флоту за рахунок суднобудівників-оматорів без погіршення якості і безпеки побудованого. Планую відправити лист після свят з переліком змін і доповнень в Правила побудови, що діють. ти напевне маєш якісь коріння в Галичині??? Ні не маю. Це вплив творчості "Братів Гадюкиних" і вашого форуму. ![]() повідомлення відредаговано 13 грудня 2010 12:17. Редагувалось 1 раз(ів) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: one gog AMGG, ти напевне маєш якісь коріння в Галичині??? Додано через 32 хвилини 17 секунд: Emerytura, ти про які листи пишеш тут??? Ви шо, листів не дістаєте? - Ти ся здивував, що ще десь використовують українську? Так, таке іноді трапляється... :) - Про листи: отримав розсилку ЧМ/ЧХ про підписи. Зреагував, але відзначив слабу реакцію загалу. От і питання: чи решта читають пошту? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я підпис залишив, але ніякої розсилки не дістаю!? А загал, як я вже неодноразово наголошував ігнорує важливі речі (читай, не переглядає сторінку ЧМ/ЧХ)... далі мої думки стосовно цього можу викладати хіба, що в закритому форумі ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Prosto Duh, є розділ ПАПАХИ Додано через 22 хвилини 52 секунди: AMGG, я власне впізнав Гадюкіних в твоїх словах тому і запитав про коріння галицькі.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Prosto Duh, Роби пошту на джімейлі і долучайся в гуглгруп ЧМ+ЧХ ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Lana Wayne, в мене скринька не джмелівська а колись розсилку отримував! а тепер шось сі стало..... може я там включений із старою комфортівською адресою?? хто би то старому допоміг??? ![]() Додано через 1 хвилину 35 секунд: AMGG, а можна тут викласти посилання на сам документ про самобуд??? Додано через 1 хвилину 59 секунд: шкода жи Гума тут не активний.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
На сьогодні маємо таке: http://narod.ru/disk/26722485000/BuildingRules2004.rar.html Це для будь-яких малих суден, рахуючи і самобуд. Мале судно - до 24 метрів включно, до 12 пасажирів. Документ "заважкий", потребує професійної кваліфікації при проектуванні. Моя мета це все спростити. повідомлення відредаговано 15 грудня 2010 15:05. Редагувалось 2 раз(ів) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Документ страшний ![]() Якщо роздрукувати то напевне вийде стос макулатури))) Я потрохи будую собі шверт-бот 4.1м за проектом Дадлі Дікса - Paper Jet 14. Ніколи не задумувався над якоюсь реєстрацією, не думаю шо по наших львівських озерах за мною будуть ганятися якісь інспектори :) Але якщо вийти наприклад на Дніпро то це вже напевно проблема... До реєстрації (якщо така буде ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Раздивився цей Paper Jet 14. Що можу сказати. Будуйте і отримуйте задоволення. Погано що цей Paper Jet 14 під Правила Регістра не підігнати як швертбот, але воно дуже схоже на дошку для віндсерфінгу, яка не реєструється (том I п. 1.2.2). То хай він нею і буде, це добре. Нікому не кажить що це швертбот. Можна отримати довідку по реєстрації в Регіональному Представництві не називаючи імен. Ось: м. Львів, вул. Наукова, 61 (59-А), т/ф: +380 (32) 244-73-79, E-Mail: [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.