Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Підготовка до сплавів | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Cheska .. нема хап-хап вже ![]() Цитата: Cheska ... але є маленький нюанс- там типу за розрядами сортують... на тих хто з розрядими і тих хто без розрядів :), чи якось складніше? За виступання на змаганнях в нас відповідальний Юрко, думаю шо всьо буде ок. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
та мені, чесно кажучи, якось немає значення, я завжди хтіла, щоб Пласт представляло якомога більше люду, просто до раллі ще всього лиш 3 тижні, а ніхто навіть не рипається... безпосередньо на місці ніхто без заліковки не пустить на старт. ("да ета ж пластуни!" ![]() а нарахунок "хап-хап", Мольфар, ти ніби зараз тіки народився))) але вони вже всі підтверджені))) ![]() повідомлення відредаговано 17 березня 2010 13:35. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Cheska ... але вони вже всі підтверджені))) значить "липових спартсмєнів" в нас нема. Це ж важливо! Стосовно того шо не рипаємся, помоєму все просто - ті в кого 1розряд і вище їдуть змагатися на раллі, а всі в кого нижче першого пробують себе на Опорі :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
))) а коли той опір, га? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ті, в кото нище ставлять собі планку мінімум перегнати крсників, інакше варитимуть їсти на інших змаганнях) повідомлення відредаговано 30 березня 2010 23:21. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хап-хап, не хап-хап, короче все дуже просто...буде в нас команда, яка буде виступати, і всі будуть задоволені... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дзвонив Горлов (прада Женя) просив підтвердити участь команди на Свічі-Мізунці. Я підтвердив. Правильно? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
правильно ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а чо ніхто не пише коли, що, як ми їдем на ту свічу? і взагалі, хтось їде?????? Додано через 8 годин 26 хвилин 38 секунд: якесь то нове покоління зовсім без ентузіазму та потягу до води... а! то, певно, всі просто йдуть на День Пласту... ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
отож, для тих хто їде на Свічу- Мізунку: 1. Повідомити до пт обіду ваші наміри!!!!!! 2. Бус з Пеле виїжджатиме у пт зранку, є місця, як ні то доїзд індивідуальний 3. в четвер (сьогодні ) на 19 год перегляд плавзасобів!!!! принести гроші за харчування (50грн) Додано через 3 хвилини 40 секунд: а! --------повідомляти мені))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Вчора з п.Гуком обсервували Прут - троха води є. Тож питання на вихідні: хто-куди-чим. Час пішов. Додано через 11 годин 24 хвилини 39 секунд: Минула доба... Тихо... Видко ніхто нікуди не їде... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Emerytura, на вихідних Чемпіонат Львівської області на Опорі. наскільки я знаю, є бажаючі туди їхати, здобувати розряди+ фестиваль на Погулі від манівців, куди особисто планую піти... тре наша допомога. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
чув, що Опір під питанням... якась конкретна інфа в когось є? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Конкретна інфа про опір, він буде 24-25 квітня) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дощ! Контрольний день - середа. В четвер одноденний виїзд (бо в п'ятницю вже заїзд на відкриття вітрильного сезону). Зголошуватися до мене, або п.Гука. І не кажіт жи ніц не знали! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.