Сторінка куренів Чорноморці та Чорноморські Хвилі > Відео > Підводний Човен / Das Boot (1981) DVDRip

Підводний Човен / Das Boot (1981) DVDRip


15 квітня 2009. Розмістив: molfar
Підводний Човен / Das Boot (1981) DVDRip

Назва: Підводний Човен
Оригінальна Назва: Das Boot
Рік Випуску: 1981
Жанр: Військовий, Драма
Режисер: Вольфганг Петерсен

Про фільм: Один з кращих і найдостовірніших фільмів про Другу світову війну, який розповідає про бойовий похід німецького підводного човна, що вийшов до Атлантики на перехоплення англійських морських конвоїв, а потім отримаd самогубний наказ прориватися через Гібралтарську протоку в Середземному морі.
Люди, поставлені по волі долі і часу в ситуацію, коли необхідно вбивати, щоб вижити, - ось основна думка цієї драматичної і могутньої картини. Солдати по обидві сторони буквально приречені бути жертвами.
Оригінальна Режисерська Версія!
8.5/10 (58,032 votes) Top 250: #69

Екранізація роману Лотара-Гюнтера Буххайма.
Фільм розповідає про бойовий похід німецького підводного човна.
Люди опинилися в ситуації, коли необхідно вбивати, щоб жити.
На початку 90-х років група «U-96» створила техно-версію музичної теми фільму - «Das Boot», що стала дуже популярною.

У 1980 унаслідок його відмінної режисерської репутації студія «Баварія» (після розбіжностей з різними американськими режисерами) доручає Петерсену орієнтовану на міжнародний ринок великомасштабну постановку фільму «Човен» (Das Boot, 1981) за романом Лотара-Гюнтера Буххайма.
Жорсткий і реалістічий фільм (у кіно- і телеваріантах) викликає дискусію щодо зображення війни підводних човнів, а його успіх у глядача в Західній Німеччині і за кордоном вінчають 6 номінацій на Оскар (режисура, сценарій, камера, монтаж, звук, монтаж звуку).
Номінація на Оскар в 1983 році в категоріях: Кращий режисер - Вольфганг Петерсен, Кращий сценарист - Вольфганг Петерсен, Кращий оператор - Йост Вакано, Кращий звук - Тревор Списів, Кращий монтаж звукових ефектів - Майк Ля Мерів

Режисер: Вольфганг Петерсен
Фільмографія Режисера:
2006-Посейдон / Poseidon
2004-Троя / Troy
2000-Ідеальний Шторм / Perfect Storm
1997-Літак Президента / Air Force One
1995-Епідемія / Outbreak
1993-На Лінії Вогню / In The Line Of Fire
1985-Ворог Мій / Enemy Mine
1984-Нескінченна Історія/unendliche Geschichte / Neverending Story
1981-Човен / Boot

Сценарій: Lothar G. Buchheim, Вольфганг Петерсен, Дін Різнер
Композитор: Клаус Дольдінгер
В Ролях: Юрген Прохнов, Херберт Грюнемейер, Клаус Веннеманн, Хубертус Бенгш, Мартін Земмельрогге, Бернд Таубер, Эрвін Ледер, Мартін Мэй, Хайнц Хеніг

Випущено: Німеччина (ФРН), Bavaria Film
Тривалість: 03:19:40
Переклад: Російський, Професійний (багатоголосий)

Кодек: DivX
Якість: DVDRip
Відео: 872 Kb/s, 608x336, 25.00fps
Звук: Mp3(MPEG Audio Layer 3), 112 Kb/s, 44100hz, Stereo
Розмір: 1378Mb

Попередження:
Всі посилання на файли (книги, музику, відео, фото), розміщені нижче, представлені виключно для ознайомлення і розташовані не на нашому сервері. Всі файли знаходяться на сторонніх серверах, до яких сайт chm.plast.org.ua не має ніякого відношення. Наш сайт є лише місцем, де користувачі викладають посилання на ці файли, які доступні публічно. Після прослуховування чи перегляду Ви зобов'язані видалити скачані файли і придбати легальну копію.

Скачати:
Цей текст прихований для гостей. Для його перегляду потрібно зареєструватися.