| Пошук по форуму | |
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Політика etc. |
Emerytura |
+ -- |
Тема, де кожен вважає себе фахівцем. Додано через 10 хвилин 52 секунди: Власне шо мене спонукало. Почув нині (20-і роковини падіння Берлінського муру) опінію Яценюка: "Стіна не впала! Вона просто перенеслася з Берліна на кордон Україна-Європейський Союз!" А я думаю, шо то мене вже тілько років муляє! Прикро, але правда... ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
заставляю себе не звертати увагу на тії маразми, але вони постійно муляють очі... Поль сказав жи маємо не державу а територію з кордоном! дістали політикани.... ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Дивився сьогодні статистику: - 60% населення не має нічого проти перебування Руского Чорноморського Флоту на території України - 13% проти - решті теж по... барабану. А хто з нас куда впишеться? ___________________________ |
| Догори |
sashik |
+ -- |
,,Берлінський мур ,, належить німакам.І як кавалок бетону,і як подія і т. д.А розмови про європейське значення , світове значення про то падіння і т.д. то пусті балачки , аби ляпнути шось мудре, то стосується тульки того народу що нарешті об,єднався, і щось зробив аби та стіна впала. Хоча треба пам,ятати , і їм першим, чого та стіна там з,явилась. і хто думав шо він ліпший за інших. А то шо ми живемо в заповіднику, за дротом від решти світу, винні ми самі. Не москаль, не жид і не китаєць з папуасом, сам наш нарід . Європа мє рихт,шо відмежувалась. Поль добре каже. Статистика про чфр зайвий раз то доводить. |
| Догори |
Ljana |
+ -- |
і я погоджуюся з Сашіком щодо - ми самі винні, але як показала практика, що всім по барабану...ніхто не хоче нічого робити, сумно, і Поль правий, не держава в нас...але ці теревені про політику тільки здоровя псують...люди в нас ліниві, думають як прийде мудрий політик то все буде добре, а їм навіть думати не прийдеться, ой статистика жалюгідна просто...сумно на це все дивитися,...але наразі розвязок цієї ситуації я не бачу... повідомлення відредаговано 11 листопада 2009 01:38. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
А ше румуни вирішили видавати паспорти всім, хто мешкав на території Великої Румунії до 1940р. Навит їх нащадкам до третого коліна. Мадяри то роблят на Закарпаттю вже давніше, ляхи тиж роздают "картку поляка", як перший крок до зречення іншого громадянства. А про "пашпортових" москалів в Криму я вже і не згадую... От сиджу і думаю: чого німаки, австріяки, шведи, литовці і монголи з татарами не проголосят подібні програми? Ну шоб чоловік вже мав повний вибір... ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
в кого є робоча пропозиція зі шляхами рішення питання нашої-ненашої украйни??? в студію! ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Цитата: one gog arbeit maht frei між іншим то власне і є вихід! Звучить дуже просто, але вся суть в цьому! ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
для себе я це вже давно зясував. просто нєкоториє тармозятттт.... ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Вчорайший день дешо прояснив - Вова і Діма підтримують Юлю. Бо Вона їм ся нравить. Тепер то ясно всім. То виходить нам тепер голосувати за Федоровича? Ну так, шоби на зло Москві? Я ся гублю! ___________________________ |
| Догори |
Yavir |
+ -- |
не переживайте, всьо буде чотко!!! наступним президентом буде злодій, що шипки крав і не тільки... помаранчовий, що нинька є, готовий підтримувати у другім турі того, же про шапок... Все так не буде, буде ще краще!!! |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
вже третй рік живу без телевізора і нічого.. коли голову не забивають різним сміттям то жити набагато спокійніше і простіше... |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
adramelech, А до склепу Ти не ходиш? Чи ціни Тебе не хвилюють? А дороги? Бензина? Ти ще напевно і не хворієш і не стикався з "хваховими дохторами" і "загально-доступною" медициною! А ше є судді-колядуни і ввічливі і безкорисливі інспектори ДАІ. А працівники державних установ і інституцій тільки і чекають, як би то допмогти простим відвідувачам... А та пара, де будуть розказувати вам правду про митницю, напевно, ще попереду (та, в принципі, якщо з нашої території і так виїжджати в широкий світ не можна, то і питання митниці не таке актуальне). Словом по телевізору ТАКЕ дійсно не побачиш! ___________________________ |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
від того шо я буду дивитись телевізор ціни нищими не стануть...з проблемою докторів і медицини я вже другий рік стикаюсь. а коли наші "добрі" лікарі бачать шо я з франківська то стають ще "ввічливішими і аж горять бажанням помогти"..... тут якби "бандєровцев" не дуж люблять в держ установах...а про митницю я вже достатньо багато знаю.... але кожний день про то всьо чути я не маю бажання. минулого місяця поки був 3 тижні дома за той час шо я дивився телевізор поки снідав то чув лиш один негатив....померло стіки то людей, хтось шось вкрав, когось вбили, когось звинуватили в чомусь.....нашо мені того..... |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Як не будемо думати як то змінити - за нас то ніхто не зробить. І кожен сам по собі ніц не вдіє. Але на то ми і є Орґанізація, аби думати, діяти і міняти реальність. ___________________________ |
| Догори |
![]() |
|||
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.

«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
16 Курінь УСП "Чорноморські хвилі".