| Пошук по форуму | |
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Kacey Cisyk (Квітка Цісик). Майже легенда |
adramelech |
+ -- |
Випадково дізнався про цю співачку родом з України. дуже сподобалась її творчість. Найдорожча у США виконавиця рекламних роликів за власний кошт випустила два україномовних альбоми. Крім того, Квітка виступала і як оперна співачка, допомагала створювати музику Майклу Болтону, Бобу Джеймсу, Лінду Ронстад, Роберту Флеку… В Україні дізнались про музику Квітки, здебільшого, вже після її смерті. Вона озвучувала рекламні кампанії «Кока-Коли», «Макдональдсу». А для концерну «Форд Моторз» Кейсі Цісик до кінця життя лишається єдиним голосом компанії. Музичний джингл «Have you driven a Ford lately» у виконанні Кейсі Цісик донині відомий широкому загалу американців. Прославилась Квітка Цісик і в кіноіндустрії. Зігравши роль подруги головної героїні у фільмі «Ти світло мого життя», співачка виконала кілька пісень, серед яких «Light up my life», що у 1977 році здобула премію «Оскар» за «кращу пісню в кіно». Ось невеличкий допис про неї. музику можна завантажити тут |
| Догори |
Ljana |
+ -- |
дивно що тільки зараз ти про це дізнався, вона направду геніальна співачка і людина, а саундтрек (як це модно говорити) до фільму "Ти світло мого життя" - неповторна річ! ___________________________ |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
краще пізно ніж ніколи...))) тішусь, що хоч зараз дізнався ![]() |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
А пластОві пісні в її виконанні? ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
Цитата: adramelech краще пізно ніж ніколи...))) тішусь, що хоч зараз дізнався я тиж так думаю. ___________________________ |
| Догори |
molfar |
+ -- |
Альбоми Kvitka Cisyk - Songs of Ukraine (Пісні з України) (1980) і Kvitka Cisyk - Two Colors (1989) вже в нас на сайті ![]() |
| Догори |
![]() |
|||
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.

«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
16 Курінь УСП "Чорноморські хвилі".