Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Фільми, відео | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: adramelech юй...а можна якийсь інший файлообмінник ніж рапіду? ![]() Ідеальний шторм / The Perfect Storm (2000) DVDRip |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я той фільм по тєліку разів з 5 бачив... кльова штука! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Нарешті переглянув "Перший після Бога". Здається мене дезінформували - кіно уваги не варте. Слабо все - і думка, і реалізм, і зйомки... Хіба переглянути для загального розвитку... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: sashik можу теж поділитись деякими фільмами кажи які маєш. Щоб знали що в кого є... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
володар морів вітер білий шквал пірати володарі штормів бунт на баунті мобі дік ............................................. тут присутня тема води ......................... послання в пляшці леді і джентельмени 1900 |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
У мене ше є : - Люди честі (Про військових водолазів) повідомлення відредаговано 20 листопада 2009 15:10. Редагувалось 1 раз(ів) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
molfar я хотв скачати The boat, але там пише що зара в них недоступні безплатні завантаження, тіки для преміум юзерів. можеш перезалити кудись одним файлом? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Я торентом качаю з кінокопілки. Сьогодні знайшов цікавий фільм 1492 - Conquest of Paradise http://www.kinokopilka.tv/movies/1315-1492-zavoevanie-raya Може хтось захоче подивитись. Додано через 4 хвилини 9 секунд: Ось ще цікаве кіно Der Seewolf http://www.kinokopilka.tv/movies/4444-morskoy-volk ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а в мене є документалістика про ВППв Черемош і КМТ різних років, джемборі 1996, про моє з Маряною весіллє... і весь цей скарб на VHS а ще є- пропала грамота на VHS! і відік пузатий є і навіть працює... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.