Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Допомога нашій сторінці | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Пропоную розділити роботу відповідальних за нашу сторінку на тих хто відповідає за функціональність і на тих хто відповідає за наповнення інформацією. Наразі за функціональність відповідають адміністратори Jack Sparrow і molfar. На сторінці вільні такі вакансії: - Головний редактор. Відповідає за правильність оформлення і публікацію новин, статтей тощо. Модерування всіх новин які надходять від користувачів (має доступ до редагування більшості інформації на сайті). Слідкує в міру своїх можливостей за висловлюваннями користувачів в коментарях, форумі, може змінювати репутацію користувачів, забанювати чи видаляти їх. - Журналісти. Відповідають за публікацію новин, що стосуються морського пластування чи життя куреня. Пропоную щоб це були по одному представнику з ЧМ і ЧХ. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Головним редактором зараз є respect, за що йому і велике ДЯКУЮ! Але додались вакансії модераторів на форумі. Модератор - користувач, на якого покладаються обов`язки слідкування за дотриманням правил відвідувачами та користувачами в окремо взятому розділі сайту чи в окремій гілці або розділі форуму. Вибирайте яку гілку форуму хочете модерувати і зголошуйтесь в цю тему. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: molfar - Журналісти. Відповідають за публікацію новин, що стосуються морського пластування чи життя куреня. Пропоную щоб це були по одному представнику з ЧМ і ЧХ. То є передбачене на ЛЗ 2 роки тому, а минулого року потверджене. Представниками від залог гафтоматично є другі аси. І кропка. То я розумію - в залоги "Чорного Моря" такого нема вже пару років, але чо ніц не пишут молоді? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Марко Михайлович, дозволю собі Вам заперечити. ІІ асистент залоги Білі Води, на мою думку, є активним і вчасним автором бааагатьох новин на нашій сторінці. Є інша справа. На форумі і в коментарях спілкується якесь обмежене коло людей. Всі решта або ся встидають, або їм просто не цікаво. Але то таке... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Ivan_S На форумі і в коментарях спілкується якесь обмежене коло людей. Всі решта або ся встидають, або їм просто не цікаво. альбо не знают буквів... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Думаю знають))) і букви і слова)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хм..можу бути модератором))) де скажете..на сторінці здається чато буваю)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
пропозиція до назара- слух в розділі- морське пластування. навіщо робити окремо 3 морську пробу, якщо це є в "порадник-інформатор"? теж і про устрій.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Lana Wayne хм..можу бути модератором))) де скажете..на сторінці здається чато буваю)) хм... будеш пильнувати гілку Події і акції. Більше про свої права і можливості питайся в приват, або стукай в асю. Цитата: Cheska пропозиція до назара- слух в розділі- морське пластування. навіщо робити окремо 3 морську пробу, якщо це є в "порадник-інформатор"? теж і про устрій.. в розділі 3 морська проба планувалось розміщувати окремі проекти тих хто її здавав. То взагалі ідея Emerytura, але той розділ ше непочав наповнюватися. Порадник-інформатор буде містити методичні розробки які неварто викладати в інтернет на вільне використання (бо можуть привласнюватися і видаватися за свої). Цей розділ є закритий для всіх крім користувачів в групах ЧМ, ЧХ і Пластуни яка пізніше зявиться. Решта розділів планується буде відкрита для всіх. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
усьо. зрозуміла)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
В мене думка одна появилася. Тобто вона була і раніше, але я її відганяв. Може якісь "розвиваючі" теми на сторінці пхати? Ну приміром про весла-вітрила-флот. Чи нові напрямки всьо їдно ніц не змінять: бо коні не йдуть, хоть їх цілуй. Що скажете, панове редактори? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
нове це добре забуте старе! пропоную почати тему про організацію і тех.забезпечення камбузу на наших акціях! і як наслідок - це саме про гальюн... Додано через 1 хвилину 30 секунд: але в мене таке враження останнім часом жи ті самі тут тусують котрі і так знають як камбуз/гальюн наповнити ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
мо якого ДАІшника запросити до форуму - зразу би мав сі корок зявити.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
шем тіки туво корків бракувало ! до Molfar якщо тре то можу тобі шось допомагати оскільки зараз всі робочі дні провожу за компутером ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.