«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
Головною діяльністю «Чорноморців» в Україні є організація і проведення крайових, окружних й станичних таборів, вишколів та акцій. Більшість членів куреня є інструкторами з практичного мореплавства та водного мандрівництва. Детальніше...
Значиться так. В середу буде яхт-клюб. Буде рішатися про закриття сезону. Як хочете мати на то вплив то пропонуйте вже час-місце-спосіб. Як нє, то не кажіт жи не знали, чи шось там не пасує.
___________________________ Чим дальше в море, тим ближче до неба...
Яхт-клюб був. Шмідт і Гронський оповідали про перехід з Тунісу до Туреччини. Показували знимки. Виглядає, що їм було класно. Але то лірика. Вирішили, що в найближчу сб-нд буде закриття вітрильного сезону. Там де все. Бажаючі допомогти в організації чи просто бути присутніми - ласкаво запрошуються.
adramelech, Вищезгадані пенсіонери з технікою не дружать. Але якщо зголосимося розмістити фотозвіт у нас, то знимки я забезпечу. Можна зорганізувати то у формі інтерв*ю з президентом ЛЯКу - мало би вийти не зле! Візьмешся?
та я б то зрадістю, але так вже обставини склались шо я зараз постійно знаходжусь в дніпропетровську на навчанні і тому єдине чим можу зара помогти то хіба шось пов'язане з діяльністю в мережі...а раз вони з технікою не дружать то незнаю як то зорганізувати...
Я щойно з озера. Вітер був - дай дорогу! Тобто 6 балів, а в поривах і 14м/с. Одночасно на воді було 22 вітрила! Ще десяток перманентно валялося в смузі прибою. Нас представляв Ромко Балук. Ну а ми з п.Гумою вправлялися у водномоторних дисциплінах. Скажу вам - нерви треба мати желізові! Так, що закриття вітрильного сезону відбулося. Всім дякую, всі вільні.
Класно, дякуючи ТТ, дівчата дізналися 2 жовтня про те що наступні два дні відбуватиметься закриття сезону..хто де був..тому й не був присутній на сірці. дуже шкода. бу
___________________________ До останньої хвилі у морі берегтиму присягу воді!
Lana Wayne, Даремно Ти на ТТ наїхала! Подивись чуть вище - дві години після визначення дати закриття я повісив повідомлення. Як може бути ще оперативніше?
Всьо їдно буде хтось, до кого не дійде. А так є відкрито і зрозуміло. Раз на добу нет можна мати. Або хай крайні-відповідальні моніторять і передають далі. Бо все є щось нове. Питання но кому про шо казати.