Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Фільми, відео | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
про кіно Додано через 9 хвилин 3 секунди: Є в нас теми мертві, є ще мертвіші... Подивимося, як буде з цією. Хоча зараз справа цілком прагматична - хто має "Das Boot" (1981)? Бажано режисерський, той що на 5 годин. Або знає де реально стягнути - майже день махався - працюючих посилань не було! Додано через 2 хвилини 20 секунд: Тут http://www.youtube.com/watch?v=Nwc0shJ2aYc&feature=related є кліп U-96 і інші знатні кадри. Додано через 6 хвилин 37 секунд: Якби хто питав, чо я згадав за той раритет - почитайте тут http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=print:63:595 Кіно йшло пару раз в ефірі, але від початку до кінця не застав ні разу. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Буду мати тотой фільм ото на днях або раньше ;-) але тривалістю 3:20 так шо велкам) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
iwka, І на тім спасибі! Як дістанеш - маякай. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
е-е-е... маякаю. кажи в який спосіб тобі то найкраще передати. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
шось не пойняв що має захопити в тих коментарях??? http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=print:63:595 мо тре перше фільм глянути..... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
з того шо на тому сайті почитав то зацікавило. можете на черемош мну то привезти на якомусь диску?))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дєкувати Івці - кІно дістав. Виявляється Вона ше має "Перший після Бога"... Тепер можу ділитися зо всіма. Додано через 2 хвилини 29 секунд: Тепер починаю шукати "Володар морів"... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
![]() Назва: Підводний Човен Оригінальна Назва: Das Boot Рік Випуску: 1981 Жанр: Військовий, Драма Режисер: Вольфганг Петерсен Про фільм: Один з кращих і найдостовірніших фільмів про Другу світову війну, який розповідає про бойовий похід німецького підводного човна, що вийшов до Атлантики на перехоплення англійських морських конвоїв, а потім що отримала самогубний наказ прориватися через Гібралтарську протоку в Середземне море. Люди, поставлені по волі долі і часу в ситуацію, коли необхідно вбивати, щоб вижити, - ось основна думка цієї драматичної і могутньої картини. Солдати по обидві сторони простий приречені бути жертвами. Скачати: http://chm.plast.org.ua/tsikave/72-pidvodn...981-dvdrip.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а де можна скачати час на це все???? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
поки я вночі сплю, компутер може зробити багато різних корисних справ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а преглядати коли????????? ви ж ще й на пари тіпа ходите.... Додано через 55 секунд: доречі що там з темою про шквал??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ясно що все зробити чи передивитися не встигнеш фізично. Треба просто вибирати те, що найбільше потрібно чи найбільше до душі. Тепер в нашому розділі Цікаве будуть зявлятися періодично фільми і музика на водну тематику ![]() Володар Морів - На краю Землі / Master and Commander: The Far Side of the World (2003) DVDRip Маю ті фільми скачані і записані на DVD, можу поділитися. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Вау! Хочу! Всьо і побільше! До тепер спав мах 6г40хв - тепер час сну тра буде врізати... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Всі три фільми файні... Хоча "Перший після Бога" мене не зачіпив дуже... Раджу подивитись всім хто не бачив "The Perfect Storm", старенький проте файний :) ![]() Розмір кіна 2 Гб. Скачати: http://chm.plast.org.ua/tsikave/77-idealni...000-dvdrip.html ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
юй...а можна якийсь інший файлообмінник ніж рапіду? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.