«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
Головною діяльністю «Чорноморців» в Україні є організація і проведення крайових, окружних й станичних таборів, вишколів та акцій. Більшість членів куреня є інструкторами з практичного мореплавства та водного мандрівництва. Детальніше...
Хто мвє планшет чи просто розумного телефона на андроїді, можна встановити собі купу додатків по морськй справі. Зокрема, я зараз собі маю Seabook by capt. O. Gunes. Кльово розписана навігація, сигналізація, морська піонірка. Правда, додаток англійською мовою. Він буде особливо корисний тим, хто пише по тих темах якісь проекти, напр. на кв;-) чи просто для гутірок і власного росту. От.
___________________________ don't worry be Ukrainian:))
За дитину не знаю, але мій Матвій вже уміло тикає пальцями на сенсорні кнопки, і то його дуж пре:-) щодо дотатків,якщо у вас ОС андроїд, то на плеймаркеті в безкоштовних додатках по темі 'книги' у пошуку треба вводити відповідні слова на морську тематику. sailing, yahting etc. На мій подив, там насправді є багато цікавогоцікавогоB-)
___________________________ don't worry be Ukrainian:))