Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Домівка морського пластування | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Агой! Друзі, Відбувається збір коштів на купівлю домівки морського пластування. В 3-4 річній перспективі є пропозиція купити приміщення орієнтовно 100 кв.м. та обладнати його кухнею, кают компанією, кімнатою для збірок морських пластунів, архівом, кабінетом, та при можливості спальними місцями. Для цього починається збір коштів. На даний момент вже є 1100 USD та 240 грн: 1000 USD - Оля та Марко Чуквінські 100 USD - Слава та Олег Осадці 200 грн - Аня та Данило Полюги 40 грн - залога Білі Води Якщо в вас є інформацйія про продаж такого типу нерухомості чи бажання прийняти участь фінансово в даному проекті прохання контактувати з Олегом Осадця, телефон +38 063 354 3335, пошта [email protected] ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Jack Sparrow, голосування не працює(. Мабуть варто цю інформацію поширити на розсилку Чорноморців та Хвиль ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дякую :) буду дивитись шо не так. Я думав то в мене глючить. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
мені на пошту не приходило!!!!!!!!!!!!!!!!! Білі води мають скритий потенціал! Ми "За"! гроші піздніше........ Додано через 1 хвилину 3 секунди: то треба активніше пропихати таку інфу.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я за! готова долучитись фінансово по ситуації від 100 у.о. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Паралельна справа. Долучаю фотки домівки що планується братись в оренду по вул. Котляревського 17. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Поки справа розвивається в площині отримання документів. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
клааасна крапка!! от би в студентські роки таке мати.............. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Хочу, щоб то було наше!!! Яка потрібна допомога? Фінансами згодом підсоблю! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А які приблизно параметри. Кімнат і т.п? Чи треба якась допомога з паперами? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хто там в темі? докиньте план приміщень(поверховий план) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Плани наразі є в Люди. Я їх планую забрати, відсканувати і сюди викласти. Приміщення перспективне, але тре буде ремонт робити. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Можу замітати і мити підлоги))))) кличте)))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
У мене нічого не має, все що мала передала Jack Sparrow, здається ще на Зимовій Зустрічі. там був план приміщення. На скільки пам'ятаю, 68 м. кв., 3 кімнати, туалет+душ, комора. Трудно буде певно з сусідами, надто вони войовничо до нас віднеслися.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
сусідів на мене)) я з ними розберусь))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
в кого ключі? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.