| Пошук по форуму | |
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Мазури 2011 |
respect |
+ -- |
Навіть не знав що є така тема на форумі... )) словом, перша залога ще досі під враженнями. фотки висять тут -http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2...20991722&type=1 через дві години після прибуття в Україну вже мусів бути на роботі на роботі. досі не виспався нормально, так що допис чекайте днями. після допису про КМТ, звісно! бажаю другій залозі гарного плавання і дякую за допомогу з вирішенням почочних питань стосовно мандрівки!! ___________________________ |
| Догори |
Lana Wayne |
+ -- |
Друга залога успішно завершила свою мандрівку. Пропоную обєднати два дописи. Я щодня вела Лог нашої мандрівки, треба його тільки поправити і надрукувати, то зробимо днями. маємо добрий фото і відеозвіт, його опублікуємо з дописом. Є пропозиція зібратися двома залогами ну і бажаючими взагалі, посидіти передивитися фото, відео, поділитися враженнями. Як на це все дивитися? Додано через 1 хвилину 35 секунд: П.С. Яреку подарували футболочку, і українське сало)) Запросили його до нас на Україну, казав, що постарається приїхати на наші весняні сплави.. ))) ___________________________ |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
наш Лог так само тре надрукувати) думаю то також скоро буде ![]() |
| Догори |
respect |
+ -- |
мо в Дніпропетровську? ;) ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
я би переглянув фотки під чайок! ___________________________ |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
respect, він то вже є але почерк твій троха тєжко розбирати..)) чекаю коли ти то так передрукуєш...)) |
| Догори |
Lana Wayne |
+ -- |
хі, пропоную зібратися в пятницю після шостої. невирішеним питанням є місце встрєчі. свій дім не можу запропонувати. бо маю ремонт. Кидайте свої пропозиції.. ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Халява тут: http://konkurs.dlastudenta.pl/zobacz/Tygodniowy_rejs_dla_zakochanych,78075.html ___________________________ |
| Догори |
adramelech |
+ -- |
цікаво які шанси там....жаль і так сесія в той період ![]() |
| Догори |
![]() |
|||
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.

«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
16 Курінь УСП "Чорноморські хвилі".