Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Мазури 2011 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Вітрильна мандрівка на Мазурські озера в Польщі. Планується цього року продовжувати традицію яхтових мандрівок на Мазурських озерах. Орієнтовні дати мандрівки: 27 серпня - 4 вересня. Бажаючим поїхати потрібно мати візу. Хто не має візи але твердо вирішив їхати, прошу мені зголоситися якнайшвидше (до тижня). Будемо робити групові візи. Якщо є питання, тут є кому відповідати))) Всі хто хоче і може їхати давайтеся чути!!!! повідомлення відредаговано 19 липня 2011 12:21. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Оголосіть суму всієї мандрівки :) Бо багатьом впирається в це ) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Думаю євро до 250ти. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
в мене віза до 02 вересня, блін.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Гога, ти їхатимеш? Додано через 21 хвилину 11 секунд: На раз зголосилися їхати: Балук Роман Терешко Ростик Паславський Орест Моравська Маряна Королишин Марічка Марченко Михася Кузнєцова Олеся Щукіна Ілона Круцкевич Отап і Юра (Марянин) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Lana Wayne Думаю євро до 250ти. А кіко вартувало минулого року? Мені ся видає, шо мненше... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Просто з тих часів дорога по любом подорожчала ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
У мене віза є... я б їхала, але тільки у випадку зміщення дати, в сторону вересня... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цього року список учасників змушує задуматися, думаю варто їхати))) пс Lana Wayne, тобі плюсик! за створення нової теми ![]() Емерити беріть приклад і не скаржіться шо нема куди писати! |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
molfar, а за емеритів можна і в ...дістати... класний список!! а документи хтось із списку має на право управління єдносткою жагльовою??? минають роки а курсів ніхто не проходить! який приклад ??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: molfar Емерити беріть приклад і не скаржіться шо нема куди писати! В "Поточне про вітер і вітрила" від 1 липня 2011 14:44 я писав: Цитата: Emerytura викладаю тут, бо в "Мазури 2010" якось не пасує. Хоча може би модери перейменували тему в "Мазури" ? так би було простіше... Мали би ми всю хронольоґію Мазур в їднім параґрафі: і шо пакувати і і шо по чім.___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
http://yacht-club.org.ua/shkola/24-zaochnyj-kurs-yaxtennyx-rulevyx.html Я б хотіла на ті курси ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Лю, а тебе ціни зовсім не бентежать? Бо я шось собі задумалась шо може то десь і дешевше шукати... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Мене не бентежать насправді... порахуй скльки зараз коштують права зробити з курсами ... поза 300 баксів.. Єдиний трабл - то наважитися, зібратися, вивчити, а потім практику пройти.. то тре буде тиджень другий в Одесі просидіти. Додано через 1 година 21 хвилину 25 секунд: На разі процес пішов ... Всі хто не встиг мені сказати свого бажання отримати візу, щоб поїхати на мазури, той або сам то має кілішнути, або готувати манелі на Мазури наступного року. Оновлений список всіх, хто їде: Балук Роман Терешко Ростик Паславський Орест Моравська Маряна Слободян Оля Марченко Михася Кузнєцова Олеся Щукіна Ілона Круцкевич Отап Тріфанов Юрій Під питанням: Піх Назар Добриніна Люда Долик Віта Прошу дозголошуватися на мандрівку (для тих, хто має візу). Дякую! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а хто ж там капітанами буде і звідси наступне питання - на якій підставі вам яхти дадуть? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.