Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Пропозиції і побажання | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Слава Богу ти живий!!!!!!!! машина виглядає дуже страшно. Поправляйся скорше! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ми всі дуже щасливі, що в тебе як-так все добре! а оптиміз завжди помагає швидше виздоровлювати, тому посміхайся ) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дякую всім, хто підтримував і писав. ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Пропозиція і велике побажання: а може таки в лого згори сторінки поставити навігару ЧМ ЧХ... а то якось негарно виходить. якось обділили Хвиль, чи шо. ![]() Додано через 23 хвилини 10 секунд: Побажання для наповнювачів сторінки, тих хто за то відповідає)) а може б то якісь цікаві дописи або новини, ну хоча б історичні нариси чи шось таке.. а то на сторінці досі Різдво))) повідомлення відредаговано 24 січня 2011 22:34. Редагувалось 2 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: Lana Wayne якось обділили Хвиль, чи шо а ти зверни увагу на лівий верхній кутик в лого! там на другому листочку якраз ваша навігарка з ЧХ! просто треба перегорнути сторінку.... ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Пропозиція і велике побажання: а може таки в лого згори сторінки поставити навігару ЧМ ЧХ Слушно. Поставлю завтра, якщо не забуду :) і якщо знайду навігару з ЧМ,ЧХ. Якщо маєш то кинь мені на пошту чи скайп, щоб я не шукав невідомо де... Побажання для наповнювачів сторінки Вони поки не активні з моєї провини. З огляду на певні події не мав часу їм написати що і як. Тому система поки та сама, що була - будь-ласка пишіть дописи і не чекайте, що хтось їх за вас напише. ;) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Маю пропозицію відкрити розділ "Про нас" для гостей... А то виходить шо ми про себе написали для самих же себе. (пробував ведучий цьогорічного балу почитати хто такі Хвилі, і ніц йому не вдалось... навіть зареєструвався, але розділ відкритий тілько для ЧМ/ЧХ я так розумію...) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Пан ведучий це не зміг відкрити? ЧХ Воно там зверху де реклама. Певне тре перейменувати в "Про нас" ![]() Маю пропозицію відкрити розділ "Про нас" для гостей... А то виходить шо ми про себе написали для самих же себе. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
в мене питання по суті те саме виникло, але Івка перша запитала, чому ми варимося у власному казанку...реально ніхто не може про нас прочитати і нас побачити ;) і ще там це розділ ЧХ, не відображається моє фото - непорядок !!! прошу її повернути на місце!!! дякую ;) повідомлення відредаговано 25 лютого 2011 22:05. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Пан ведучий це не зміг відкрити? Ні, він не зміг прочитати розділу "Про нас" Тре би було ще шось і самій туди написати, от тільки не вирішила ше шо... А хлопці соромляться про себе розповісти? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
до речі! вже давно про це говориться))) Додано через 57 секунд: до речі! вже давно про це говориться))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
особисто я вважаю, що приватна інформація не повинна бути у вільному доступі, всім кому не впадло. для чого тоді придумувати всякі аватари, пости, паролі, логіни і тп. про нас думаю можна написати лише чим займаємось, що хочем, що робим і трохи історії, але без привязок до імен, а особливо імен з фотографіями. і так забагато "зацікавлених " осіб, про яких ми ніколи не чули розказують нам хто ми такі, як нам треба жити, які ми козли. коли комусь потрібно знати хто я такий, що люблю, з ким сплю, і де мене знайти - нехай прийде і спитає. постараюсь відповісти. а розказувати всім, який я пацан я не хочу. не знаю що то пише збоку за кількісь переглядів, але переглядали інформацію про вас по 250 разів точно не свої, не кажу вже про різні контори, типу "гражданін начальник"- вони якщо схочуть і так про всіх все знайдуть, але для чого якомусь серферу, який випадково попав на наш сайт знати чим я займаюсь. може завтра мені доведеться його послати, ібо мудак. повідомлення відредаговано 26 лютого 2011 13:04. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: TT особисто я вважаю, що приватна інформація не повинна бути у вільному доступі є підтримка! Цитата: iwka Маю пропозицію відкрити розділ "Про нас" для гостей... А то виходить шо ми про себе написали для самих же себе. це не так. Розділи Чорноморці і Чорноморські хвилі доступні усім користувачам в групі Пластуни і закритий для вісіх Гостей і простих Користувачів. Хвилям краще попрацювати над сторінкою Про Чорноморських хвиль, яка дійсно відкрита для всього світу ![]() Цитата: Ljana чому ми варимося у власному казанку...реально ніхто не може про нас прочитати і нас побачити ;) на мою думку в вашої залоги немає такої проблеми ![]() Цитата: Ljana розділ ЧХ, не відображається моє фото - непорядок !!! прошу її повернути на місце!!! вже виправили Цитата: Jack Sparrow Воно там зверху де реклама. Певне тре перейменувати в "Про нас" хороша думка, тре зробити. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Так от про приватну інформацію для нашого з вами вжитку. Було створено онлайн реєстр ЧМ-ЧХ та репозиторій документів. Для тих хто не має доступу, прошу надіслати мені свою електронну пошту будь-яким зручним для вас способом. Дякую. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
то як шукати цей онлайн реєстр в мережі???? Додано через 1 хвилину 17 секунд: Цитата: molfar Хвилям краще попрацювати над сторінкою Про Чорноморських хвиль, яка дійсно відкрита для всього світу підтримую! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.