«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
Головною діяльністю «Чорноморців» в Україні є організація і проведення крайових, окружних й станичних таборів, вишколів та акцій. Більшість членів куреня є інструкторами з практичного мореплавства та водного мандрівництва. Детальніше...
Я так зрозумів, що квитки зі Львова до Києва треба продавати! Що ж , спробую! Може кому з товариства треба 2 купейні квитки зі Львова до Києва на 25 грудня? Недорого!
___________________________ Святий Миколай до москалів не ходить! Тішся, що Ти Українець!
Думаю що так. Алек вибачається, що так склались обставини. Там зараз ппц шо робиться. Вони дуже хотіли попасти до України, але там всі рейси переносять, відміняють і тд.
@ Iron_Man: в Україні тих шевронів поки що немає , але ми домовились із пластовою крамничкою, що на весну їх пошиють у достатній кількості. інший варіант - вишивати самому
___________________________ ти сусліка бачив? - а він є
Я є один з Чорноморців з Америки, жию тепер в Ню Йорку. Я хотів тобі посилати email, бо моя сестра, Леся, і я будем подорожувати по Україні незадовго. Ми прилітаємо до Києва 21ого Травня, і вилітаємо від Львова 4ого Червня. Я би дуже хотів зустрітись із Чорноморцями коли я там буду. Думаю що буду в Львові може 25-28ого Травня, але ще наш маршрут не завершений. Потім будем їхати до Івана Франківск i Камянець-Подільского, і тоді назад до Львова.
Доброго Вітру! Конфуцій #135
Прошу підсказати п.Конфуцію про існування форуму на нашій сторінці. А всім решта готуватися: прасувати шкарпетки, купити троха цукору і дріжджів, тощо.
___________________________ Чим дальше в море, тим ближче до неба...
Агой! Forgive me, I'm going to type in English, because it takes me forever to type in Ukrainian. I have travelled with my sister around Ukraine for the last two weeks, and have had an amazing experience. We saw Kyiv, Kamyanetsk-Podilsky, Khotyn, Chernivtsi, Kolomyya (and the Karpaty!), and have finally arrived two days ago in Lviv. My sister met up with the Verxovynky today, and I would really like to me with all of the Chornomortsi tomorrow, before we fly home on Saturday. It would cap an already amazing trip. My cell is +380935245137. Please don't hesitate to call or SMS me anytime tomorrow (but not be email as I'm at an internet cafe right now) or even tonight! Dobroho Vitru! Pan Konfutsij #135