Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Поточне про вітер і вітрила | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Розмовляв сьогодні з п.Ґумою. Та, каже, тут колєги відходять довкола світу, от я якраз проводжаю. Дивлюся новини - точно! Йдуть! Із ККрЯКу стартує навколосвітня вітрильна експедиція. Залога яхти "Купава": неодноразовий учасник морських та океанських переходів капітан Юрій Бондар, ветеран Київського міського крейсерського яхт-клубу Валерій Деймонтовіч, чемпіон України з вітрильного спорту Андрій Зубенко та кінорежисер і яхтсмен Михайло Іллєнко. Плавба розрахована на рік-півтора. Планується йти до Іспанії, на Канарські острови, Бразилію, Уругвай, Аргентину, обійти мис Горн, зайти на українську антарктичну станцію Академік Вернадський, острів Робінзона Крузо (Чилі). Далі Тихим океаном до Австралії, Індійський океан із заходом в порт Кейптаун (ПАР), через Атлантику до Гібралтару і Середземним морем через Босфор мають вернуться в Україну. Загальна відстань мандрівки приблизно 58 тис.км (1,5 екватора!) Правдоподібно то має бути перший український обхід кейп Горну з Атлантики в Тихий. По дорозі має зніматися кІно і провадитимуться ріжні дослідження. Мандрівка провадиться власним коштом. Капітан завважив, що, як не дивно, але саме через світову кризу це стало можливим. "Якби не криза, нам би було дуже важко відірватися від справ в Україні" - повів капітан. Мають зі собою мід і сало. Кажут, шо до Атлантики вистачить, а там будут ловити рибу... Словом "В морі гроші не потрібні!" Десь я то вже чув... Заздримо? Так! І бажаємо Доброго Вітру! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я тиж хочу в море..... вже давно.... подібне на той кавал - я знов хочу до Парижу! а що, вже був!? - ні вже хотів! мене засмоктала багнюка небезпечна.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
![]() http://www.24tv.com.ua/ukraine/2009-11-11/32973.htm http://podparusom.net/view_post/67/ http://vsiknygy.net.ua/news/4650/ ... може і "Спас" через океан так колись проваджати будем.... а ще краще на борту ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а як просуваються справи в напрямку здобування посвідки яхтового стернового серед ЧМ-ЧХ? шось всьо так тихо.... як на цвинтарі. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
бажаючі стати яхтовими стерновими можете звернути куратора цього питання до мене по допомогу. маю деякі ідеї як розрулити ситуацію! як винагороду сприйму підняття мого рангу в одній із яхтових шкіл котрі запропонувала віта на ЗЗ, за ваші гроші, звичайно! Додано через 1 хвилину 36 секунд: а чи будемо ми мати вишкіл весною 2010 на мазурах??? повідомлення відредаговано 24 грудня 2009 17:22. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Мені ся видит шо восени 2010 реальніше принаймні для мене, хоч я розумію шо то на півроку пізніше ніж тре. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я так вижу що нікому курси стернових яхтових вже не потрібні! Доброго вітру! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
http://www.strategy.com.ua/article.aspx?column=20&article=1146 коротко, але зрозуміло. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А шо ніхто ніц не каже про "Відкриття Вітрильного Сезону"? На скільки мені відомо, то у найблтжчі вихідні маємо регату на "Сірці". Ініціативна група ЧХМ вже працює на повну. Сподіваюся, що і оголошення у нас з'явиться! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Вишкіл на Мазурах! хто зголошується? тре сі рухати бо візові справи своє заберають... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
коли? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
восени ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
мене чур до зголошених ;)) А може всі зголосяться до 6-10 червня стерновим? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
я з жінков їду полюбому кіко чаю там мона провести? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.