| Пошук по форуму | |
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Яхта "Шквал" |
molfar |
+ -- |
Тема присвячується 17-ти метровій спортивній яхті, яка швидше за все з доброї волі власника перейде у власність Пласту а точніше до ЧМ, ЧХ. Зараз вона перебуває на ремонті. Обговорюємо тут все що стосується цієї яхти, від того хто скільки чого зробив до того як класно що колись в Пласті буде Морська Академія з ЧМ і ЧХ у проводі Зараз розробляється розділ нашої інтернет-сторінки який буде присвячений суто цій яхті. |
| Догори |
Ljana |
+ -- |
я бачила цю яхту в Київському яхт клюбі, вона просто красуння.... ![]() це дуже кльово що вона перейщла у власність Пласту ___________________________ |
| Догори |
Jack Sparrow |
+ -- |
про Морську Академію сподобалось ![]() ___________________________ |
| Догори |
Ivan_S |
+ -- |
Я б це формулював швидше як "приватна власність куренів ЧМ і ЧХ" Бо всяке може бути. А як тільки доведеш її до пуття так відразу комусь виникне геніальна ідея передати її у розпорядження, наприклад, станиці Рудки. З тою "власністю Пласту" тре обережніше. ___________________________ |
| Догори |
one gog |
+ -- |
Івасику починай рити яхтову стоянку в рудках... ___________________________ |
| Догори |
Ljana |
+ -- |
а про яхтову стоянку це круто!!! до Івана _С - а так завжди було, ти пашеш, приводиш щось до пуття, а потім приходить якийсь дядечко і кажу, а ви знаєте все щзо ви тут робили це добре, але воно не ваше! ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
До ініціативної групи по "Шквалу" потрібно пару ініціативних людей. Зголошуватися до Ґуми-Ґоґи-Одіссея. ___________________________ |
| Догори |
Ljana |
+ -- |
а от я вже зголосилася до Гуми.... ___________________________ |
| Догори |
Russel4 |
+ -- |
товариство я теж прошуся до тої ініціативної групи!!! ___________________________ |
| Догори |
molfar |
+ -- |
Поки збирається і впорядковується матеріал для вищезгаданого розділу нашої сторінки буду намагатись викладати тут найцікавіше із знайденого. Бажаючі можуть долучатися Інформація для загального розвитку, з чим маємо справу Швал в теперішньому стані: Без реставрації тут не обійтись ![]() Швал в майбутньому: Для прикладу візьмемо класичну спортивну англійську яхту Vanity V класу 12mR Дизайн: William Fife III Збудована: 1936р. Довжина: 21.58 м. Довжина по ватерлінії: 13.54 м. Ширина: 3.72 м. Висота: 2.65 м. Водотоннажність: 27 тонн Словом, Шквал збудований за аналогічним кресленням :) ![]() Фотограф: Philip Plisson ![]() А це англійські скаути в 1952р. ідуть на яхті тогож класу що і Шквал: ![]() Фотограф: Edward Clark Додано через 57 хвилин 5 секунд: Ну і раз я вже згадав англійців, то закортіло процитувати ще одного англійця " Мій найкращий хлоп'ячий час був тоді, коли я як морський пластун з моїми чотирма братами плавав по морі навколо берегів Англії, хоч ми й не були справжніми морськими пластунами, бо тоді ще взагалі не було морських пластунів. Але ми мали свій власний вітрильник, на якому ми жили й плавали сюди й туди, в будь-яку пору року й при будьякій погоді, і це був для нас радісний, прегарний час, хоч не раз трудночі чергувалися з приємністю" [Лорд Бейден-Пауел оф Гілвел "Пластування для хлопців" - Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 1999. - 304с., с.9] |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
Тепер до діла. Від суботи протягом тижня на "Шквалі" необхідно забезпечити постійну присутність робочої сили в кількості 2-3 особи. Виїзд завтра, 29-го травня, вечором бусом п.Гуми. В інші дні добирання самостійне. Хто не може цього разу - записується у наступний список автоматично... ___________________________ |
| Догори |
TT |
+ -- |
Сподіваюсь я ще не постарію того часу "Шквал" стане на воду тчк яхта жир тчк ___________________________ |
| Догори |
Emerytura |
+ -- |
TT, Якшо сивина ознака старості зпт то Тобі вже нема шо ся бояти знк окл ___________________________ |
| Догори |
Ivan_S |
+ -- |
ну в вас і синтаксис ппц ___________________________ |
| Догори |
![]() |
|||
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.

«Чорноморці», як курінь старших пластунів був організований 1926 році. Патроном куреня є Святий Миколай чудотворець, покровитель всіх мореплавців.
16 Курінь УСП "Чорноморські хвилі". 

про Морську Академію сподобалось