Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
КМТ 2011 - Стихія кличе! | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
оскільки новина на головній є офіційною, на неї покликається пластовий портал та інші джерела всі обговорення КМТ 2011 переносимо сюди. дякую за розуміння. опубліковані коментарі: Cheska 16 травня 2011 16:48ICQ: 435955950 кльовий малюночок придумали))) #2 написав: Lunatka 16 травня 2011 20:17ICQ: 397822039 Які шанси, що цього року буде ВКПМП? :) #3 написав: Cheska 17 травня 2011 00:08ICQ: 435955950 наразі не планується.. #4 написав: Ljana 17 травня 2011 11:51ICQ: 239228522 як правильно - "водо-лажЕння" чи "водо-лажАння"? http://plast.ca/yunatstvo/yunatski-vmilosti/morski/2663.shtml ще одне зауваження - синій шрифт не читається (губиться) на чорному фоні #5 написав: adramelech 17 травня 2011 15:33ICQ: 399958374 краще взагалі це слово замінити на дайвінг #6 написав: molfar 17 травня 2011 16:32ICQ: 326276809 дайвіг то якось не по нашому, хай буде водолажання чи водолаження Цитата: Ljana синій шрифт не читається (губиться) на чорному фоні це ж хмарка, він і не повинен читатися... #7 написав: Ljana 17 травня 2011 17:00ICQ: 239228522 Цитата: molfar це ж хмарка, він і не повинен читатися... тоді треба ще зробити чорний шрифт на чорному фоні - буде справжня хмара! #8 написав: one gog 17 травня 2011 23:07ICQ: -- а коли будуть нові незвідані місця під КМТ та інші наші табори???? а дайвінг обізвати можна підводним диханням... Додано через 9 хвилин 54 секунди: 2Ljana з водолАжанням вийшла опечатка... але хмарку робив у флеш-генераторі і немає змоги його поредагувати без втрати цілісності 2one gog місця є, і дуже навіть красиві... проте, цьогорічного фінансування вистачить хіба-що на 1/3 дороги в одну сторону... (( Додано через 18 хвилин 10 секунд: до слова, отакий банер висить і найближчі тижні висітиме на пластовому порталі ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а чи не краще би було на банері просто послідовно пустити буковки "К" "М" "Т", а тоді КМТ, бо я довго не могла зрозуміти шо це за абревіатура "КМ" |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ем...? так воно якийсь ніби сюжет має... + чув, що чим більше слайдів тим гірше читається банер... не знаю, я чомусь відразу придумав собі такий варіант і так зробив. "КМ" видно тіки півсекунди... як на мене цей нюанс значного впливу не має. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а мені подобається такий банер Ромко молодець)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
крууууто! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
прікольно! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Й справді так гарно)))) Ше би такє про КММТ зробив хтось :))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
друзі -подруги 2-гі асистенти працюйте над рекламою наших крайових таборів більше. бо зголошених капці як мало((( з банером то прорив. файно . класно. але мало ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
і мені баннер подобається !!! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Агой! то чи визначились з місцем КМТ? не приховуйте інформацію. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Якщо я не помиляюсь, то КМТ буде на Білому. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
і я так розумію, що повісити банер не вдалось.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А чи випроваджували експедицію на Бакоту?? чи духу не стало? га... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Чи є у нас логісти? Як мені до місця таборування КМТ доїхати? Поки зрозумів, що треба їхати поїздом №1110 Харків-Львів до станції ЗДОЛБУНІВ, а от чим далі їхати? Може хто порадить? ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.