Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Черемош 2010 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Marichka, TT, точьно! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ОРІЄНТОВНО 8-11 ЛЮТОГО БУДУТЬ ПЕРШІ СХОДИНИ ПО ЧЕРЕМОШУ. ЯКЩО КОГОСЬ ЗАБУДУ ПОВІДОМИТИ НАДЗВОНЮЙТЕ САМІ ,АБО ПИТАЙТЕСЬ У ТОВАРИШІВ КОЛИ САМЕ. КОЛИ БУДЕ ТОЧНІША ДАТА Я НАПИШУ І БУДУ ОБДЗВОНЮВАТИ. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хочу порадитися з 3-асом (тепер 3-тім ![]() ![]() ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Зголошуємося читати гутірки!! Ось список: Збір і будова плавзасобів (2 чол.) Динаміка водного потоку Форсування річки Види плавзасобів Організація водної мандрівки Ремроботи ПМД Рятівництво Картографія Історія лісосплаву Техніка гребка ( прибл. 8 інструкторів) Відповідальний за фінальні змагання Відповідальний за змагання з переправою Аналіз техніки подолання перешкод і гребка Запасні гутірки: 1. Проведення змагань з водного туризму 2. Річковий потенціал (огляд звітів з тур. походів) 3. Екологія Карпат Додано через 1 хвилину 16 секунд: Маряна Моравська дуже просила картографію і види плавзасобів, Віта - рятівництво.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
можу читати про екологію карпат, якщо буде в тому потреба, а ні то пмд підготувати ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
можу взяти види плавзасобів, техніку гребка. Додано через 2 хвилини 3 секунди: ой, не дочитав за мар'яну, можу тоді збір плавзасобів ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ого, стільки нових гутірок! можу читати по своєму гутірку "водне мандрівництво" воно включає і організацію і підготовку водної мандрівки і "Річковий потенціал (огляд звітів з тур. походів)" і частково про змагання. просто, то все розділяти ,як на мене ,не варто, краще дати практику.. Додано через 8 хвилин 37 секунд: і ше- "екологія Карпат"- то, звичайно, добре, але у нас Водний вишкіл триває 4 неповних дні, краще вже вводити якесь краєзнавство чи шо... але то суто моя думка. шкода, що не попала на обговорення списку гутірок. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
доречі хтів би ше попробувати почитати динаміку водного потоку, на минулому черемоші дуж сподобалась ця гутірка.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
о, в нас вже майбутній кеп черемошу росте ;) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Сорі, що сюди втикаюсь, але: чи будуть у вас після "Черемошу" т.з. комерційні сплави? Страх, як хочу ще на воду! |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Юрко Пеленський відповідальний за комерційні сплави. Якщо потрібні його контакти звертайся в приват. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а техніка безпеки де?? а що за гутірка "форсування річки"??? можна розкрити темку?? навіщо аж цілу гутірку виділяти на це?? і чи шкіпер передбачив на ВОДНОМУ ВИШКОЛІ на чотири дні таку тему як перешкоди на річці і як їх розпізнавати і подолати??? чи просто на Черемоші немає таких ??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
техніку безпеки за замовчуванням ж завжди капітан читає.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.