Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Черемош 2010 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
так як ТТ нема тут в неті, вирішила створити тему замість нього.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
слухайте народ, ми тут думали куди гроші подіти, то мож купимо ТТ якийсь нетбук економ-класу... там шось Руля памятаю казав про братерство... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
![]() ..ага, а потім його звинуватять у поширенні цифрового-кібер-морського пластування і назвуть "хакером"... по темі: якщо нема людини яка готова вести якусь тему, то краще таких не створювати. Впевнений, що Тарас при потребі влаштує нам форум на погулі... ще й який! |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ага, ну ок, ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Чм потеревенило не по темі та й закрили обговорення.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а я би казала генерувати ідеї тут, а потім Тарасу на Погулі все красиво викласти )))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Друже molfar, кстаті о птичках, ТТ ніц не має проти теми.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ТТ не такий вже й ******, просто я не можу ніяк відписати, бо в комп'ютерних клубах якийсь глючний нет. По темі черемошу: треба провід. Покищо зголосились шкіпер - ljanawine (лю) 1- педро (або його ксерокси), 2 - слоненя, інструктором на воду - Галуха Іліа - як-і-куда-пошлють, оскільки він уєздний городок. БІЛЬШЕ НІКОГО НЕМА. БЕЗ ЗАМКОМА І 4-ГО (ТОЙ-ЩО-ПОЖРАТЬ) ТАБОРУ НЕ БУДЕ ![]() А про ноутбук економний ви подумайте ![]() Додано через 3 хвилини 42 секунди: пардон товарищ стернова, ваша по замовчуванню туда ж куда і Галуша ![]() редаговано molfar 19:55 19.12.2009. Причина: порушення првил ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Як Бог дасть дочекати - то я грузилом можу бути. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ой, а я вже думала, шо мене забули... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
І мене туда ж куда стернову і Галушку, мені з ними добре:) Я ше баньку будувати можу, потім зуби нарощувати, а як не буде ким, то можу шось підчитати. Додано через 7 хвилин 22 секунди: Дуже було б цікаво Тєрю замком побачити, але боюсь трохи нереально по технічних причинах. повідомлення відредаговано 22 грудня 2009 10:04. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ага, я ше сам незнаю як воно там вийде але постараюсь приїхати. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: TT ТТ не такий вже й ******, просто я не можу ніяк відписати, бо в комп'ютерних клубах якийсь глючний нет. 1. Я підставляв під зірочки ріжні комбінації - альбо задовге, альбо закоротке! Ти шо мав на увазі? 2. Завше можеш вступити до мене на міжмережжя - маємо світловий дріт і все грає як має бути! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Не до теми. але я вже 2 варіанти підібрала))). Ше єдне питання чи тре якусь легенду на Черемош? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ТТ а мну ти шо з живих викреслив ??? я теж там буду ! кажи шо надо ))) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.