Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
КМТ 2010 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Видав легка рука (чи пак весло) у п.Гука була у 2001р.Б.! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
народ включіть мазгі! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Ем, мож то недоречно, але шо там з асами? просто давно вже зголосилася на ІІ асистента.. ше кажись з минулого року.....але відчуваю, мені на кмт яким-то асом бути просто не "суждєно"((((( ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
станом на 4.06 на КМТ учасників - 11 ос. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
їздила в .Оселя , то недалеко від Судової Вишні. Озеро мені дуже сподобалось, проте воно приватне. хочу виставити фотки для тих, хто там не був, але, адміністратори, чомусь не можу!!!!!! якщо товариство підтримає, то я би й за вкпмп там домовлялась!!! Додано через 3 хвилини 14 секунд: хіба комусь цікаво уже, то http://www.active.lviv.ua/topic-t67-120.html там рибалки говорять про озеро з фотографіями! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
хм а то є реально розділити в місці проводження ВКПМП і КМТ?))) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ні, толку розділяти? а провід?))) Додано через 28 хвилин 55 секунд: ![]() ![]() ![]() Додано через 1 хвилину 9 секунд: ![]() Додано через 1 хвилину 35 секунд: ще фотки у темі Літня Зустріч. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Капітан КМТ мусить спланувати нормльну розвідувальну експедицію в околиці озера Оселя! треба вибрати гарне місце, можна і на місці КМТ 1993-1994р.р. І заїзд проводу треба буде робити серед тижня, щоби відсікти всіляких зівак. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ми з Марком і Гумою після ЛЗ їздили дивитись безпосередньо на місце КМТ 93-94. Місце мені сподобалось, з "річечкою", досить гарним берегом. навіть є заїзд. а от комусь туди дійсно у чт-пт. треба буде поїхати, щоб місце не зайняли, бо видно, що туди якісь люди постійно їздять. Зголошуйтесь! Додано через 7 годин 42 хвилини 14 секунд: гуляла ото по google.earth, дивилась на Ладижинське водосховище. гарна там місцинка)) і ліс є і місця багато, і таборувати по ідеї можна... але то хіба на наступне кмт.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Cheska, візьми колись зі собою на прогулянку! Чи прогуГлянку? :) Ще коло Острога є озеро. Ми вже його розвідували. І місто портове... було... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
То шо з місцем? Оселя? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Зголошуйтесь, плііз, (неучасники і непровід) хто та коли хтів би завітати на КМТ. Можливо, зробимо день відкритих дверей на КМТ. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
о то файна ідея, останній раз був на таборі з днем відкритих дверей в 2003 році))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.