Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
КМТ 2010 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
є ідея ! зробити місцем проведення КМТ в Горганах і намалювати завдання - збудувати човен і волоком до води а фініш в Ялті на індепенденс дей... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
їдем з батьками в Крим в середу, вертаюсь потім через Київ попри Дніпро. порадьте мож якусь місцину під кмт подорозі? Додано через 6 хвилин 17 секунд: а до рівня вишколеності:) табору- SMAUH- буш першим, от і зробиш їм вишкіл)) я серйозно.)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
можна зробити табір на острові Хортиця (біля запоріжжя ), там зарас діє люксичний музей, відбудовують Січ, видно верхівки затоплених порогів, і ще багато нащо можна буде вийти внеділю подивитись або збоку є, ще острів Байди де була побудованв перша січ, правда від неї вже нічого не лишилося тільки вали (площа острова 4.6 гектара то є 400*100 метрів) як на першому так і на другому острові є файні піщані пляжі для гутірок і занять на воді місце є ну поїхати подивитись треба буде звичайно як вирішите робити табір там доречі на Хортиці з 26.06 по 3.07 1995 року проводився Крайовий Вишкільний Курс Вітрильництва імені Романа Шухевича капітан Йонтек скіпер Нелько вперше на ньому брали участь пластунки що скажите????? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Цитата: SMAUH доречі на Хортиці з 26.06 по 3.07 1995 року проводився Крайовий Вишкільний Курс Вітрильництва імені Романа Шухевича капітан Йонтек скіпер Нелько вперше на ньому брали участь пластунки що скажите????? Куті укислої з'їв? Чи обколядувався?! Відтепер твоя улюблена тема "на підпис" - ІСТОРІЯ! ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
вибачте вийшла описка то має бути 1955 а не 1995 рік якщо ти то маєш на увазі чого так злосно??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ну молодь ... взагалі собі гонить... ти попав юначе... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
SMAUH, То що описка - було зрозуміло від початку. Тут йдеться про більше - про загальну концепцію розуміння подій та постатей в історії МП. Тому, вважай, що Тобі повезло - Ти історію підготуєш, а ось для інших то буде несподіванка! ![]() ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
то як ви ставитесь до того аби провести КМТ для окремого регіону, тіпа Донецького або якого іншого але не з Галичини??? з метою популяризації МП і залучення нового членства і можливо створення осередку... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ну мені здається шо то буде трохи несправедливо по відношенню тих хто з Галичини. мені б було нпр образливо коли я рік чекаю на КМТ, а тут дізнаюсь шо він буде тільки для певно регіону. тим самим залучення нового членства й може обернутись втратою інших потенційних членів. які замість КМТ поїдуть наприклад на Чоту і їх там попре більше і вони там лишаться. вот це така моя думка. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
як на мене, то все залежитиме від місця, чим більше до того регіону, тим більше людей звідти + там хороша реклама) але чи зможем ми в одному регіоні назбирати 36 розвідувачів, тим більше на сході і в центрі? думаю нереально. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
чим більше до того регіону, тим більше людей звідти + там хороша реклама) з цим згідний. + ті хто з інших регіонів і хочуть на КМТ то поїдуть де б він не був. |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ні я мав на увазі зробити експеримент - КМТ де учасниками є діти не пластуни / пластуни з лівобережжя скажімо. Або 50х50. пласт/непласт. для популяризації МП і пласту в цих регіонах. Думаю що можна було б гроші якісь хапнути на це. Як вам такі ідеї??? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
якшо 50х50 то я за. але тут інший нюанс, пластуни знатимуть пластові порядки а непластуни ні. був я на кількох таких таборах де є і діти непластуни, з дисципліною там кошмар. якшо пластун знає якшо шось не то зробить то перший його вграє і можна за то попередження схватити то для непластунів це якоїсь важливої ролі не грає. такшо тут може виникнути невеличка проблемка |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ніякої проблеми призначаєш кураторів залог з пластунів, котрі міняються по вахті! а програму робити спрощеною , при чому на початку акцентувати програму на вивченні азів Пласту і т.д. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ПЕреїжджаєм у тему КМТ 2010 закритого форуму з такими обговореннями. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.