Пошук по форуму | |
Попередня тема :: Наступна тема |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
КМТ 2010 | ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
пишемо свої ідеї, пропозиції, і навіть, якщо маєте, таємні бажання щодо проведення КМТ 2010: місце, назва, провід, тема тощо.... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
на Дніпрі біля м.Черкаси там де мали ОЗО два чи три роки тому ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
А як щодо Бакоти? ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Cheska, Вауу! Так зразу до роботи? Круто! P.S. Обидва місця залікові. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
здалобися щоб легенда була, а не так як на 09. доречі я замітив таку мінімальну статистику: КМТ 06 і 08 років були класними і відривними. 07 і 09 навпаки. кмт 2010 має бути классним))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Я подумав-подумав, подумав-подумав і придумав, шо ся тема може бути доступною всім. А як дойде до пікантних деталів, то можна знова розвивати в закритому. А так, то і полум*яне юнацтво, і доїжджєючі можут п*єть копійок вставити... ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
adramelech, ага, є така статистика, але в мене то був 03-05))) ну і 09)) легенда буде)) тему нову створю)) думаю заодно і Черемош, так як у ТТ нету нема.. Додано через 10 хвилин 43 секунди: ой, а як змінити назву теми?? повідомлення відредаговано 8 грудня 2009 12:33. Редагувалось 1 раз(ів) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
попрошу не ображати КМТ 2007! ![]() не згоден зі статистикою цілком. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
ну реально порівняно з 2008 роком воно було гірше... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
та ладно вам, всі були суперові, просто кожного року ви сприймали їх по-іншому)) ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
як на мене 2007 і 2008 КМТ були суперовими:))чесно кажучи все залежить від атмосфери на таборі, бо коли всі ходять і думають як тут фігово( я про провід) то маєте результат ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
до Модераторів і Головних редакторів: маєте право стирати і банити пости які пишуться не потемі |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Дякую за нагадування, всі наступні повідомлення не по темі будуть стерті ![]() Додано через 7 хвилин 40 секунд: Хочу допомагати з легендою!)) Пропоную не про піратів і ні в якому разі не про екватор.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
а давайте вигадаємо щось кардинально нове... наприклад, флора і фауна Чорного моря =))) або взагалі якусь детективну історію замутити ))) ну, але то факт, її треба думати не в останні два дні, і треба відповідні спецефекти... |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+ -- | ![]() |
![]() |
Є підтримка детективної легенди! то цікаво..і кожного дня з ними буде щось ставатися)) Можна зробити гутрірку-легенду..тобто в програмі як заняття. розумієте)))тоді буде менше провтиків легенди як воно зазвичай буває.. ___________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Догори | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати повідомлення в данній темі.